POČETNA STRANICA SMJEŠTAJ GDJE SMO O HVARU FOTO ALBUM CIJENE SMJEŠTAJA POPUNJENOST SMJEŠTAJA REZERVACIJE

Naša kuća se nalazi u blizini Franjevačkog samostana, udaljena samo 70 m od prve plaže i dućana, a 5 minuta ugodne šetnje do gradskog centra.
Tijekom čitave godine nudimo smještaj u našim dobro opremljenim i udobnim apartmanima (tri četverokrevetna i jedan trokrevetni). Svi apartmani imaju prostrane balkone, klima uređaje, tv (satelitsku). Važno za zimske posjetitelje – u svim našim sobama i apartmanima imamo centralno grijanje. Na raspolaganju je roštilj, a ukoliko to žele, vršimo usluge pranja veša. Ispred kuće je parkirno mjesto.

Šurlin apartmani

Vlasnik: Marija & Marko Šurlin
Adresa: Kroz Burak 58
Telefon: + 385 (0) 21 741 538,
091 583 7749,
091 521 3625
Naši gosti nam se često vraćaju, a osim ugodnog boravka u našoj kući, mogu se lijepo provesti u konobi našeg polja nedaleko od grada i kušati naše domaće vino, prošek i rakiju kao i mnoge druge domaće delicije. Za daljnje informacije, molimo Vas da nas nazovete ili pošaljete e-mail.
Iz Hvara moz(ete posjetiti obliz(nje destinacije kao otok Brac( ili Split sa odlic(nim noc'nim z(ivotom. Ukoliko vas zanima jedrenje, moz(ete unajmiti charter jedrilicu u Splitu. Radujemo se Vašem pozivu!

Izrada Novena